De hedendaagse samenleving omvat veel risico's, ons verzekerignsaanbod zorgt ervoor dat deze risico's worden opgevangen. Waardoor u beschermd wordt op alle mogelijke domeinen van uw leven.

Ons kantoor onderscheidt zich van anderen doordat we beschikken over 25 jaar ervaring als onafhankelijk makelaar. Hierdoor kunnen we u advies geven onafhankelijk van de maatschappij, dit heeft als voordeel dat wij de onderlinge verschillen naast elkaar kunnen leggen en u de geschiktste verzekering kunnen voorleggen. Zo kan u vertrouwen op een goede samenstelling van uw verzekeringsportefeuille. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring als onafhankelijk makelaar. Het belang van onze klant wordt vooropgesteld. Wij zijn voor u het aanspreekpunt t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen.

onze_aanpak_titel

Aangezien verzekeringen verschillen verschillen op basis van uw behoeften en wensen stellen wij een verzekeringspakket op maat op. Hiervoor maken we een analyse op van uw bestaande portefeuille. Aan de hand van deze analyse gaan we samen met u uw portefeuille optimaliseren.
Contacteer ons voor een vrijblijvende analyse van uw verzekering. De algemene gegevens van de maatschappijen die wij aanbieden kan u hieronder vinden.


© Copyright JFO. facebook